"Zaposleni" na katerega lahko računate 24 ur na dan

ali z drugimi besedami...

spletna stran

Predstavite se vašim potencialnim strankam v najboljši luči.

Predstavite se vašim potencialnim strankam v najboljši luči.

Znano je, da...

uporabnik potrebuje približno 0,05 sekunde, da si oblikujejo mnenje o vaši spletni strani, ki določi, ali jim je vaša stran všeč ali ne, ali bodo ostali ali odšli.

Zato je zdaj bolj kot kadarkoli prej pomembno, da je spletna stran...

V nasprotnem primeru pa lahko slab design in neprilagojenost za več naprav slabo vpliva na ugled vašega podjetja na spletu.

Ostali dejavniki, ki vplivajo na

kvalitetno in dovršno spletno stran:

Mnenje strank

Stežka sem se odločila kateremu podjetju oziroma osebi bom predala izdelavo spletne strani. V poplavi ponudnikov je težko izbrati najboljšo opcijo, ki ustreza tebi. Ker sem slišala že od več oseb dobre besede o podjetju Twedx in Klari, se nisem veliko obotavljala. Takoj smo se ujeli, kako naj bi bila stran zastavljena, upoštevali so moje želje in napotke, prav tako pa so vkomponirali vse kar je bilo potrebno po njihovem mnenju za doseganje dobrih rezultatov. Zaradi dobre izkušnje, še naprej nadaljujemo s sodelovanjem na področju oglaševanja in marketinga. Priporočam, da se prepustite izkušeni ekipi, mladih podjetnikov.

Ana Žgajner, Lajf Solutions s.p.

Potek izdelave

4 koraki do spletne strani

kontakt

Stopimo v kontakt preko e-maila, telefona ali kontaktnega obrazca.

dogovor

Dogovorimo se o vaših željah in potrebah ter pripravimo ponudbo.

vsebina

Pripravite nam željeno vsebino pri kateri vam pomagamo.

Izdelava in objava

Začnemo z izdelavo, ki traja do 10 dni. Z izdelavo zaključimo, ko ste zadovoljni z naročilom.

oddajte povpraševanje in

ustvarimo vašo spletno zgodbo.

Kontaktirajte nas in skupaj bomo našli pravo pot za vaš spletni pristop.

Pogosta vprašanja in odgovori

Cena izdelave spletne strani se začne že pri 800 €. Cena je odvisna od zahtevnosti izdelave ter zakupa potrebnih vtičnikov. Pred izdelavo spletne strani se poravna avans v višini 50%.

Da, lahko se dogovorimo za obročno plačilo, vendar se pred tem poravna avans v višini 50 % celotnega zneska. Znesek obroka pa ni manjši od 100 

Lahko. V kolikor želite, da spletna stran vsebuje članke oz. blog prispevke, vam lahko pripravimo enostavno prilagoditev, kjer lahko sami dodajate nove prispevke.

Od prejema vseh potrebnih informacij oz. dokumenta z vašimi vsebinami, je lahko vaša spletna stran narejena že v 10 dneh.