Spletna trgovina

Izdelujemo spletne trgovine, ki omogočajo rast podjetjem.

Spletna trgovina

Izdelujemo spletne trgovine, ki omogočajo rast podjetjem.

Zakaj izdelati spletno trgovino pri nas?

Že nekaj let se ukvarjamo s prodajo preko interneta in ker je v večini primerov za prodajo preko interneta potrebno imeti spletno trgovino, smo se v vseh teh letih naučili, kako mora biti spletna trgovina zasnovana za najboljši učinek. Porabili smo veliko časa pri preverjanju uspešnosti različnih spletnih trgovin in našli smo bistvene razlike med uspešnimi in neuspešnimi spletnimi trgovinami. Le to bomo uporabili pri ustvarjanju vaše trgovine.

Zakaj spletna trgovina?

  • Diskretnost

Spletno nakupovanje nudi veliko diskretnost, za razliko od fizične trgovine, saj noben ne ve kaj vaše stranke kupujejo.

  • Čas

Za nakupovanje na spletu se strankam ni potrebno obleči in se peljati v trgovino, iskati parkirno mesto. Izdelek lahko kupijo z nekaj kliki z udobja svojega doma. Čas obratovanja spletne trgovine je 24/7, kjer stranke vašega obratovalnega časa ne bodo zamudile.

  • Udobje

Pri večjih nakupih, denimo pohištvo, rezervni deli ali kakršni koli večji artikli, je v večini primerov problem prevoz. Stranke se hitreje odločijo za nakup, saj se ne obremenjujejo kako bodo artikel pripeljale domov.

  • Vidnost

Internet predstavlja en velik jumbo plakat ob cesti, le da tistega marsikdo spregleda. Ni potrebe da bi vas tudi. Vaša spletna trgovina bo lahko imela reklamo po vseh spletnih portalih, kamor zahajajo vaše potecialne stranke.

  • Globalna prodaja

Ni se potrebno centrirati sam na en kraj prodaje. Prednost spleta je ta, da lahko ljudje nakupujejo iz različnih koncev Slovenije oz. tudi sosednjih držav ali sveta.

  • Ugodnosti

Za vaše stranke lahko pripravite posebne ugodnosti, ki so jih deležne le na spletu. Tako poskrbite, da vaša prva stranka, postane tudi stalna.

Povpraševanje

Ime in priimek *
Email *
Podjetje
Kontaktna številka
Za kaj se zanimate? *
Sporočilo *