Spletna trgovina

Trgovina, ki je odprta

24 ur na dan.
365 dni na leto.

Za katero ne plačujete mesečne najemnine.

izdelava spletne trgovine

Leto 2020 je za vedno spremenilo prihodnost spletnih trgovin.

Kaj se je pravzaprav spremenilo?

Spremenila se je navada potrošnikov. Nekateri so se morali na novo naučiti spletnega nakupovanja, ostali pa so le povečali svoje spletne nakupe. Kot kaže statistika bo spletno nakupovanje postala stalnica, saj so potrošniki opazili velike prednosti, ki jim ga spletno nakupovanje nudi. Le ena izmed teh je udobje (nakup so opravili iz udobja svojega stanovanja).

Graf prikazuje zanimanje za spletne trgovine, ki še nikoli ni bilo tako visoko.

Kaj vam spletna trgovina nudi?

Kot smo omenili v prejšnjih stavkih vaša spletna trgovina postane odprta 24ur na dan brez mesečnih stroškov in najemnine, vendar je to le ena od prednosti.

S Twedx-om sodelujemo že skoraj dve leti. Prej sem se sama ukvarjala s socialnimi omrežji, kolikor mi je čas dopuščal. Ampak to je bilo precej neredno, pa tudi dovolj znanja za učinkovito oglaševanje nisem imela. Potem sem spoznala Klaro in Jaka in mi je bilo zelo všeč, da sta zelo ciljno naravnana. Torej delujeta izključno v smeri ciljev, za katere se dogovorimo. Sploh na začetku epidemije mi je njuna pomoč zelo prav prišla, saj sem že razmišljala, da bom morala podjetje zapreti, ker se je prodaja čisto ustavila. Z njuno pomočjo smo zelo povečali prodajo preko socialnih omrežij, mailingov in interneta, tako da bo podjetje to krizo prebrodilo in upajmo uspešno poslovalo tudi naprej.

Barbara Meža, Barbio's d.o.o.

Potek izdelave

4 enostavni koraki do spletne trgovine

kontakt

Stopimo v kontakt preko e-maila, telefona ali kontaktnega obrazca.

dogovor

Dogovorimo se o vaših željah in potrebah ter pripravimo ponudbo.

vsebina

Pripravite nam željeno vsebino pri kateri vam pomagamo.

Izdelava in objava

Začnemo z izdelavo, ki traja do 14 dni. Z izdelavo zaključimo, ko ste zadovoljni z naročilom.

oddajte povpraševanje in

ustvarimo vašo spletno zgodbo.

Kontaktirajte nas in skupaj bomo našli pravo pot za vaš spletni pristop.

Pogosta vprašanja in odgovori

Cena izdelave spletne trgovine se začne že pri 1400 € + DDV. Cena je odvisna od zahtevnosti izdelave ter zakupa potrebnih vtičnikov. Pred izdelavo spletne trgovine se poravna avans v višini 50%.

Da, lahko se dogovorimo za odročno plačilo, vendar se pred tem poravna avans v višini 50 % celotnega zneska. Znesek obroka pa ni manjši od 100 €. 

Lahko. Naučimo vas tudi, kako lahko sami dodajate nove izdelke ali vodite zalogo ponudbe, kako lahko ustvarjate vrednoste bone ali kode s popusti. 

Od prejema vseh potrebnih informacij oz. dokumenta z vašimi vsebinami, je lahko vaša spletna trgovina narejena že v 14 dneh. 

Ste pripravljeni za prodajo na spletu?