Storitve, ki prinašajo rezultate.

Skupaj ustvarimo vašo zgodobo o uspehu.

Storitve, ki prinašajo rezultate.

Skupaj ustvarimo vašo zgodobo o uspehu.

Danes, ko pomislite na spletno prisotnost vašega podjetja...

marsikdo pomisli na spletno stran. Vendar vam splet ponuja veliko več kot samo predstavitev vašega podjetja. Socialna omrežja kot so Instagram, Facebook, Youtube in Snapchat vam ponujajo, da lahko hitreje ter učinkoviteje komunicirate s strankami. Mi vam pomagamo zgraditi vašo spletno zgodbo, tu smo, da vaše sanje oblikujemo v realnost.

Izdelava spletnih strani

Vaša spletna stran je vaše ogledalo podjetja. Dovolite nam, da ustvarimo edinstven design za vašo stran. Spletna stran naj vsebuje bistvene podatke o vaši dejavnosti. Predvsem pa pregledno urejene podatke. Za to poskrbimo mi.  Pomembno je, da stranka ob obisku vaše strani najde željene, iskane podakte ter,  da vas v čimkrajšem času kontaktira.

Izdelava spletnih trgovin

Po večletnih izkušenjah v marketingu in ustvarjanju spletnih trgovin, vam bomo naredili trgovino, ki ne bo imela samo super dizajna temveč bo tudi zelo pregledna, tako na računalniku kot tudi na telefonih in tablicah. Porabili smo veliko časa pri preverjanju uspešnosti različnih spletnih trgovin in našli bistvene razlike med uspešnimi in neuspešnimi spletnimi trgovinami.

Instagram program

Program je ustvarjen za doseganje hitrih rezultatov. Targetiramo vašo točno določeno, ciljno skupino potencialnih strank. Program je zasnovan tako, da ne izpušča strank, ki so v vašem krogu. Omogoča nadzor nad ciljno skupino, ki jo lahko poljubno spreminjamo, posledično lažje ugotovimo vašo skupino ter jo targetiramo.Rezultati so vidni že po 3 dneh uporabe programa.

Vodenje socialnih omrežij

Veste kako pomembno je danes imeti urejena družabna omrežja… časa pa ne najdete. Skupaj ustvarimo mesečni načrt vašegadružabnega omrežja, bodisi Instagram ali Facebook. Za vas ustvarimo plan mesečnega objavljanja. Skupaj sestavimo tekst ter ga na določen dan objavimo namesto vas tako, da ste lahko vi brezskrbni skozi mesec. 

SEO optimizacija

Ko izdelamo spletno stran še vseeno ni dovolj, da bi bili opaženi s strani potencialnih strank. Poskrbeti morate tudi, da bo vaša spletna stran uvrščena na prve pozicije na Googlu. Optimizacija spletnih strani ali SEO je postopen načrt, ko lahko vašo spletno stran uvrstimo višje v spletnih iskalnikih in vam tako pomagamo pridobiti več strank.

Fotografiranje

Imate ogromno fizičnega materiala za prodajo, vendar ne najdete pravih fotografij. Želite, da vaše storitve vidijo vsi? Danes slika pove več kot tisoč besed. Zato moramo imeti, kar se da najboljšo kvaliteto slike. Naši fotografski mojstri pridejo tudi do vas, poslikajo ter slike pripravijo za splet. 

Grafično oblikovanje

Izdelamo logotip vašega podjetja. Oblikujemo Vam vašo poslovno vizitko ter v celoti uredimo celostno grafično podobo vašega podjetja. Oblikujemo tudi letake ter zasnujemo vaš promocijski material. 

Mobilne aplikacije

Danes so nadvse priljubljene mobilne aplikacije, katere omogočajo lažjo funkcionalnost uporabnikom. Imate dobro poslovno idejo ali pa že imate storitve, potrebujete pa le še nekoga, da vam sprogramira mobilno aplikacijo, katero bodo lahko uporabniki prenesli na svoj telefon?  Nudimo izdelavo mobilnih aplikacij.

Tisk

Potrebujete tisk vizitk, latakov ,majic, vasega promocijskega materiala? Nudimo vam ugoden tisk. Potiskamo tudi vašega jeklenega konjička ali pa kar cel kombi. Vse vrste tiska na enem mestu. 

Izdelava spletnih strani

Vaša spletna stran je vaše ogledalo podjetja. Dovolite nam, da ustvarimo edinstven design za vašo stran. Spletna stran naj vsebuje bistvene podatke o vaši dejavnosti. Predvsem pa pregledno urejene podatke. Za to poskrbimo mi.  Pomembno je, da ko stranka pride na vašo stran, da takoj najde željene iskane podatke. Ter, da vas v čimkrajšem času kontaktira. 

Izdelava spletnih trgovin

Po večletnih izkušenj v marketingu in ustvarjanju spletnih trgovin, vam bomo naredili trgovino, ki ne bo imela samo super dizajna ampak bo tudi zelo pregledna, tako na računalniku kot tudi na telefonih in tablicah. Porabili smo veliko časa pri preverjanju uspešnosti različnih spletnih trgovin in našli smo bistvene razlike med uspešnimi in neuspešnimi spletnimi trgovinami.

Instagram program

Program je ustvarjen za doseganje hitrih rezultatov. Targetiramo vašo točno določeno, ciljno skupino potencialnih strank. Program je zasnovan tako, da ne izpušča strank, ki so v vašem krogu. Omogoča nadzor nad ciljno skupino, ki jo lahko poljubno spreminjamo, posledično lažje ugotovimo vašo skupino ter jo targetiramo.Rezultati, vidni že po 3 dneh uporabe programa.

Mobilne aplikacije

Danes nadvse priljubljene so mobilne aplikacije, katere omogočajo lažjo funkcionalnost uporabnikom. Imate dobro poslovno idejo ali pa že imate storitve, potrebujete pa še le nekoda, da vam sprogramira mobilno aplikacijo, katero bodo lahko uporabniki prenesli na svoj telefon?  Nudimo izdelavo mobilnih aplikacij.

SEO optimizacija

Ko izdelamo spletno stran še vseeno ni dovolj, da bi bili opaženi s strani potencialnih strank. Poskrbeti morate tudi, da bo vaša spletna stran uvrščena na prve pozicije na Googlu. Optimizacija spletnih strani ali SEO je postopen načrt, ko lahko vašo spletno stran uvrstimo višje v spletnih iskalnikih in vam tako pomagamo pridobiti več strank.

Vodenje socialnih omrežij

Veste kako pomembno je danes imeti urejena družabna omrežja. Vendar časa pa ne najdete. Skupaj ustvarimo mesečni načrt vašega družabnega omrežja. Bodisi Instagram ali Facebook. Za vas ustvarimo plan mesečnega objavljanja. Skupaj sestavimo tekst ter na določen dan objavimo namesto vas. Tako, da lahko vi brezskrbno skozi mesec. 

Fotografiranje

Imate ogromno fizičnega materiala za prodajo, vendar ne najdete pravih fotografij. Ali pa želite, da vaše storitve vidijo vsi. Danes slika pove več kot tisoč besed. Zato moramo imeti, kar se da najboljšo kvaliteto slike. Naši fotografski mojstri pridejo tudi do vas, poslikajo ter slike pripravijo za splet. Ter tudi za objave na družabnih omrežijh. 

Grafično oblikovanje

Izdelamo logotip vašega podjetja. Oblikujemo vam vašo poslovno vizitko ter v celoti uredimo celostno grafično podobo vašega podjetja. Oblikujemo tudi letake ter zansujemo vaš promocijski material. 

Tisk

Potrebujete tisk vizitk, latakov ,majic, vasega promocijskega materiala? Nudimo vam ugoden tisk. Potiskamo tudi vašega jeklenega konička ali pa kar cel kompi. Vse vrste tiska na enem mestu. 

Povpraševanje

Ime in priimek *
Email *
Podjetje
Kontaktna številka
Za kaj se zanimate? *
Sporočilo *