najem spletne trgovine ali strani je odlična izbira za

Stabilnost in širjenje vašega podjetja

Saj lahko z minimalnimi stroški, skrbmi in naporom začnete širiti vaše podjetje na spletu, se prikazati širši publiki in posledično prejeti večjo prepoznavnost ter več strank za vaše izdelke ali storitve.

Več stabilnosti in širjenja...

Kot sami veste smo v zadnjih dve letih občutili in spoznali kako lahko zunanji dejavniki, na katere ne moremo vplivati, zaprejo trgovine, lokale in storitvene dejavnosti, tudi če poslujejo z dobičkom. Ob tem, pa imamo na drugi strani spletne trgovine, ki delujejo 24 ur na dan, brez omejitev.

Spletne trgovine in strani zato postanejo zadnje upanje, da bomo, neglede na vse zunanje dejavnike, trgovino ali storitveno dejavnost lahko imeli vedno odprto.

Prvič po 5 letih poslovanja smo se odločili, da v ponudbno dodamo najem spletnih trgovin ali strani in na ta način z nizkimi stroški pomagamo podjetjem do stabilnosti in širjenja.

Naše mišljenje je, da mora spletna trgovina ali stran vsebovati del podjetja; njihovo vizijo, prepoznavnost... in v takšnih primerih...

Vsaka spletna trgovina ali stran vsebuje:

Unikaten in odziven dizajn

Po posvetu o vaših želja in potreb pripravimo unikatno spletno trgovino ali stran, ki bo vsebovala del vašega podjetja in ne bo samo še ena dodatna spletna stran na internetu; enaka kot vse druge, z že vnaprej priprijavleno obliko. Vsaka stran je posebna in zato potrebuje dodatno pozornost pri oblikovanju.

Mi bo njihova izdelava sploh všeč? Bom lahko zadovoljen z njimi? Izdelava se zaključi šele takrat, ko ste popolnoma zadovoljni in prepričani, da je stran takšna kot si jo želite. Nato jo boste ponosno pokazali svojim bližnjim in pričakali pozitivne odzive. V tem trenutku pa bomo vsi zadovoljni.

Varnost z najboljšimi dodatki

S vsakim letom, ko tehnologija napreduje, ji sledijo vedno boljši boti in nepridipravi, ki se želijo dokopati do ključnih informacij, kot so: podatki o strankah, geslih, kreditnih karticah in drugih koristnih podatkih. Naše mnenje je, da ne moremo ponuditi "zaklada" brez sefa. Zato lahko mirno spite z vednostjo, da vaša varnost strani obratuje 24 ur na dan, z vsemi dodatki in tehnologijami proti zlorabi.

Redne posodobitve

Spletne trgovina ali stran preneha delati medtem, ko jo obiskuje veliko uporabnikov? S skrbno izbranim gostovanjem in mesečno vodenimi posodobitvami lahko odmislite na te skrbi.

Pomoč in podporo

Je že nastopil trenutek, ko ste želeli zadevo rešiti hitro in brez problemov? Samo, da ste ugotovili, da te 37 v čakalni vrsti? Zavedamo se, da so stranke prioriteta, zato vsak problem rešimo v najkrajšem možnem času.

Imate vprašanja ali potrebujete pomoč?

Kontaktirajte nas in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Stežka sem se odločila kateremu podjetju oziroma osebi bom predala izdelavo spletne strani. V poplavi ponudnikov je težko izbrati najboljšo opcijo, ki ustreza tebi. Ker sem slišala že od več oseb dobre besede o podjetju Twedx in Klari, se nisem veliko obotavljala. Takoj smo se ujeli, kako naj bi bila stran zastavljena, upoštevali so moje želje in napotke, prav tako pa so vkomponirali vse kar je bilo potrebno po njihovem mnenju za doseganje dobrih rezultatov. Zaradi dobre izkušnje, še naprej nadaljujemo s sodelovanjem na področju oglaševanja in marketinga. Priporočam, da se prepustite izkušeni ekipi, mladih podjetnikov.

Ana Žgajner, Lajf Solutions s.p.

Potek izdelave

4 enostavni koraki do spletne trgovine

kontakt

Stopimo v kontakt preko e-maila, telefona ali kontaktnega obrazca.

dogovor

Dogovorimo se o vaših željah in potrebah ter pripravimo ponudbo.

vsebina

Pripravite nam željeno vsebino pri kateri vam pomagamo.

Izdelava in objava

Začnemo z izdelavo, ki traja do 14 dni. Z izdelavo zaključimo, ko ste zadovoljni z naročilom.

oddajte povpraševanje in

ustvarimo vašo spletno zgodbo.

Kontaktirajte nas in skupaj bomo našli pravo pot za vaš spletni pristop.