Ustvarjalci vsebin

Za vas ustvarimo aktualne vsebine, ki bodo vaše podjetje še bolj povezale s strankami. Naš cilj je, da delamo na osebni noti saj le to dobimo najboljše rezultate.

Ponujamo vam storitve, ki so trenutno najbolj aktualne.

Tiktok

Aplikacija TikTok je postala poleg Instagrama in Facebooka ena najbolj hitro rastoča aplikacija za oglaševanje. Trenutno imamo v Sloveniji še organsko delovanje Tiktoka kar pomeni, da za oglede ne potrebujemo plačanega oglaševanja. Če želite svoje podjetje ali izdelek oglaševati na TikToku vam nudimo vodenje TikTok računa. Poiščemo kreatorja kateri profil se poda vašemu izdelku ali storitvi. Vodimo ga skozi ustvarjanja vsebine in tako dobimo najboljši efekt uporabe Tiktok aplikacije.

Kakšen je postopek

UGC vsebina

Ugc marketing je pri nas še dokaj nepoznan vendar ga uporabljamo že kar nekaj časa.
Za ugc vsebino kupec oz. uporabnik izdelka ali storitve poda svoje mnenje običajno skozi video, lahko pa tudi samo sliko. Ti ljudje so občinstvu ne poznani zato ustvarijo efekt zaupanja drugim potencialnim kupcem. Svoje mnenje o izkušnji z izdelkom ali storitvijo opravijo proti plačilu ali pa v kompenzaciji z izdelkom.

0
Kreatorjev v bazi
0
Dni do prodajnih oglasov

Kako ustvarimo UGC vsebino?

Najdemo nabor oseb, ki bi ustrezale vašim željam. Priporočamo vsaj 10 oseb na kampanijo.

Napišemo scenarij in besedila, ki so nam pomembna pri izvedbi video posnetka. Kaj bodo te osebe povedale, kako bodo izdelek predstavli. Vsa navodila posredujemo igralcem, ki bodo za vas ustvarili video oglase ali pa tiktok posnetke.

Izpleljemo projekt do točke, da prejmemo vse posnetke ali slike takšne kot ste si jih zaželeli vi. 

V kolikor potrebujete, da vam posnetke uredimo mi vam nabor video posnetkov uredimo tako, da so pripravljeni za oglaševanje. V kolikor ne zaključimo projekt z analizo. 

Zakaj UGC video posnetki dobro prodajajo?

V kolikor si želite povečati prodajo ali postaviti vaše spletne oglase na višji nivo je UGC prava ideja.

INFLUENCE marketing

Če želite svoj izdelek ali storitev oglaševati s pomočjo influencerjev oz. vplivnežev smo pravi naslov.

Nudimo vam velik nabor zaupanja vrednih influencerjev, ki vam zagotovijo kvalitetno vsebino in promocijo vaših izdelkov. Prav tako pa za vašo kampanijo izberemo kreatorja vsebine kateri sovpada z vašo tematiko izdelka oz. storitve.

Celotno influence kampanijo ustvarimo in vodimo mi, na koncu vam podamo celotno analizo ter pročilo uspešnosti.